Elegantie troef dankzij je armband in witgoud

Dat veel mensen kiezen voor een trouwring in wit goud kon je eerder al lezen op onze blogpagina. Wist je echter dat ook een armband in witgoud erg populair is? Zowel klassieke als moderne armbanden kunnen perfect in witgoud vervaardigd worden en hebben elk hun eigen troeven.

 

Klassieke armband in witgoud: eeuwig elegant

Dat witgoud bij veel mensen in de smaak valt, mag niet verbazen. Enerzijds is de uitstraling warmer dan bij platina, anderzijds is er een grotere schittering dan bij zilver. Vooral het spiegeleffect weet velen te overtuigen. Dit zorgt er namelijk voor dat je diamanten heel mooi tot hun recht komen. 

Een klassieke armband in witgoud kan gemaakt worden met of zonder diamant en staat garant voor ultieme elegantie. Deze armband kan je dragen op je huwelijksdag, maar net zo goed als sieraad op een exclusief feestje. Wist je overigens dat witgoud best past bij mensen met een ‘koeler’ huidtype? Behoor jij tot de categorie mensen die wat sneller verbranden en blozen, dan zullen huidexperts je ongetwijfeld een juweel in witgoud aanbevelen. 

Laat je overigens niet om de tuin leiden door de term witgoud. Dit is wel degelijk volwaardig goud, waarbij de armband verguld is met een laagje rhodium. Een klassieke armband in witgoud blijft er bovendien stralend uitzien, terwijl zilver sneller kan verkleuren en verbuigen. Vandaar dat we graag spreken over eeuwige elegantie!

Moderne armband in witgoud: spelen met kleur

Uiteraard maken we niet alleen klassieke armbanden, maar ook moderne armbanden in witgoud. Zo kan witgoud perfect gecombineerd worden met geel of rosé goud, wat voor een kleurrijk en stijlvol geheel zorgt. 

Daarnaast bieden ook de diamanten tal van mogelijkheden. Dankzij het unieke spiegeleffect van witgoud krijgen de kleurrijke diamanten nog meer de hoofdrol die ze verdienen. Een moderne armband in witgoud kan dan ook opvallend kleurrijk en speels ogen.

Bij Brucaro verkopen we armbanden uit de collecties van topmerken, maar we kunnen ook een juweel op maat maken. Aarzel dus niet om je dromen met ons team te delen. 

 

Op zoek naar een armband in witgoud of kom je graag eens langs voor de nodige inspiratie? Neem dan zeker contact op met Brucaro.