Maatwerk juwelen

Maatwerk juwelen door Brucaro

handgemaakte juwelen van brucaro.

 “Real gold is not afraid of the melting pot.”

Brucaro is gespecialiseerd in juwelen op maat. Het juweel van jouw dromen creëren, dat is ons doel. Heb je al langer een droomjuweel in gedachten? Of ben je op zoek naar een unieke trouwring of verlovingsring? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Samen kiezen we de diamanten en vormen die perfect bij jou passen. Bovendien is het ook mogelijk om oude juwelen of oud goud  in je nieuwe pronkstuk te verwerken.

Juwelen op maat | Juweel op maat | Handgemaakt juwelen

Een blik op ons maatwerk

Wat zijn de mogelijkheden?

Juwelen op maat | Juweel op maat | Handgemaakt juwelen

Unieke trouw- of verlovingsring

Je huwelijk of verloving bezegelen met een juweel op maat? Dan zit je helemaal goed bij Brucaro. Wij nemen de tijd om jouw voorkeuren en dromen te leren kennen, zodat je straks trots kan zijn op het resultaat. Wij maken de trouw- of verlovingsring van jouw dromen, met de keuze uit verschillende soorten kwalitatieve edelstenen. 

Goud in verschillende kleuren

Bij Brucaro zijn we dol op het gebruik van 18-karaats goud in onze ontwerpen. Mooi meegenomen is dat je onze stijlvolle juwelen in drie verschillende goudtinten kan laten uitwerken: roze goud, geel goud of wit goud. Extra mogelijkheden om jouw droomjuweel te maken, zoals bijvoorbeeld een luxueuze trouwring. Op zoek naar een trouwring in Kortrijk? Reken dan op Brucaro.

Gebruik van oude juwelen

Bij Brucaro kunnen we je oude juwelen of oud goud verwerken in een gloednieuw juweel. Heb je bijvoorbeeld juwelen met een grote emotionele waarde liggen? Dan kan het fijn zijn om deze in een nieuw jasje te steken. Zo maken wij bijvoorbeeld een moderne trouwring met diamant, op basis van bestaande juwelen.

Diverse toepassingen mogelijk

Niet alleen voor trouw- of verlovingsringen, maar ook voor halskettingen, armbanden of andere droomjuwelen kan je bij Brucaro terecht.  Bovendien heb je keuze uit verschillende stenen, variërend van diamant tot edelstenen en halfedelstenen. Dankzij ons maatwerk kan je erop rekenen dat je trouwring of ander juweel helemaal aan je wensen voldoet.

    Interesse in 
    juwelen op maat?