Vertel een verhaal met jouw juweel, laat oud goud smelten

Juwelen worden vaak doorgegeven van generatie op generatie, een mooie traditie die wij natuurlijk fantastisch vinden! Alleen Juwelen trends veranderen over de jaren heen, de stijl van het verleden is vaak vandaag niet meer draagbaar of te opzichtig. In plaats van de juwelen in een kluis op te bergen of jaren in de kast te laten liggen, kunt u deze laten omsmelten naar een hedendaags juweel die u wel kunt dragen!

De herinnering gaat niet verloren, maar het familiejuweel evolueert mee met zijn tijd! Wij kijken uiterard graag samen met u wat er kan gebeuren.

Oudere en beschadigde juwelen smelten

Oudere juwelen kunnen beschadigd of gewoonweg niet meer hedendaags zijn. Niet getreurd want je kan een eigen juweel laten maken, waarbij je een ouder juweel in een nieuw jasje steekt. Hierbij gaan we oud goud smelten en recycleren om zo te verwerken in een persoonlijk ontwerp. Het nieuwe juweel heeft hierdoor nog steeds emotionele waarde maar dan in een eigentijds jasje.

Juweel op maat

Wanneer je kiest voor een juweel op maat, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij een juweel dat nog in een goede staat verkeert, kan je kiezen om sommige elementen zoals bijvoorbeeld de steen te recupereren. Een andere mogelijkheid is om het juweel helemaal te laten smelten en om te vormen tot een eigentijds juweel. Dit is volledig afhankelijk van je wensen en de staat van het ouder sieraad.

Jouw droomjuweel

Brucaro creëert samen met jou graag het juweel van je dromen. Heb je zelf al een idee hoe dit droomjuweel eruit ziet of ben je nog op zoek naar een unieke trouw- of verlovingsring? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze specialiteit is dan ook om mensen hun verhaal te laten vertellen via een juweel op maat. We opteren voor een persoonlijke aanpak, zo gaan we eerst na tijdens een vrijblijvend gesprek wat je wensen zijn. Hierbij delen we graag onze expertise, van het gebruik van bepaalde materialen tot texturen en vormen.

Tijdens dit gesprek leren we je beter kennen en kunnen we een ontwerp voorzien die volledig aansluit bij je wensen en persoonlijkheid.
Brucaro, je betrouwbare partner in juwelen op maat.