Naast rosé wijn ook rosé goud in de zomer

Ben jij ook fan van een rosé wijntje op een zonnig terras? Je bent niet alleen! Wist je echter dat het gebruik van juwelen in rosé goud je outfit ook een zomers tintje geeft?

Juwelen die matchen met je outfit

Heel wat gerenommeerde stylisten zijn het erover eens: rosé goud past perfect in een zomers kleurenpallet en geeft je outfit extra uitstraling. Het ideale moment dus om jouw juweel in rosé goud te komen shoppen bij Brucaro. Uiteindelijk is je outfit pas helemaal af met de juiste juwelen erbij, nietwaar?

Draag je kledij met drukke patronen? Dan is een eenvoudig, minimalistisch juweel wellicht het meest geschikt. Zoek je een geschikt juweel voor een speciale gelegenheid? Dan mag het misschien iets extravaganter. Sowieso hebben wij juwelen in verschillende stijlen, zodat we jou perfect kunnen adviseren bij je keuze.

Uitgebreid aanbod bij Brucaro

Een ring in rosé goud? Halsketting in rosé goud? Armband in rosé goud? Of zelfs oorringen in rosé goud? Bij Brucaro in Kortrijk vind je het allemaal terug! Trouw je binnenkort en wil je dat jouw geliefde altijd een zomerse uitstraling heeft? Ook een verlovingsring of trouwring in rosé goud is perfect mogelijk.

Benieuwd naar ons aanbod?
Kom dan zeker een kijkje nemen bij Brucaro in de Doorniksestraat 1 in Kortrijk. Tot binnenkort!