Ontdek de charme van een ring in rosé goud

Stijlvol en toch zomers, dat is de kracht van rosé goud. Ontdek hier hoe een armband of ring in rosé goud jouw outfit een boost kan geven.

 

Hoe wordt een ring in rosé goud gemaakt?

Net als onze ringen in wit of geel goud, bestaan ook onze ringen in rosé goud uit puur goud. Ze zijn dus zonder twijfel evenwaardig aan de andere ringen in ons aanbod. De rosé kleur wordt bekomen door in het toplaagje een mengeling van zilver en koper te voorzien. Hoe hoger het gehalte koper, hoe roder je ring in rosé goud zal zijn. Daardoor zijn er verschillende variaties mogelijk.

Niet alleen hebben we bij Brucaro collecties die ringen in rosé goud bevatten, we maken ze ook helemaal op maat. Lees hier meer over onze handgemaakte juwelen.

 

Unieke verlovingsring in rosé goud

Niet alleen in je vrije tijd kan een ring in rosé goud prachtig zijn, maar ook voor speciale gelegenheden is het een uniek stuk. Denk bijvoorbeeld aan een verlovingsring in rosé goud, een toonbeeld van elegantie.

Mits de juiste keuzes, kan een verlovingsring in rosé goud ook perfect gecombineerd worden met een diamant. Een steen die matcht met het kleur van de ring of net een mooi contrast, de mogelijkheden zijn uitgebreid en wij begeleiden je graag bij het maken van die keuze.

 

Zomerse armband in rosé goud

Je zomerse outfit helemaal af maken? Dat kan met een glas rosé wijn in de hand, maar mooier (en gezonder) is … een prachtige armband in rosé goud! Deze subtiele toets zorgt ervoor dat jij net dat tikkeltje meer straalt en uiteraard zijn ook andere extraatjes mogelijk. Naast je armband is rosé goud kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor oorringen in rosé goud of een bijhorende ketting? Dankzij ons maatwerk kan het allemaal.

Interesse in een ring in rosé goud, verlovingsring in rosé goud of liever een armband in rosé goud?
Wees welkom in onze boetiek in Kortrijk of contacteer ons gerust voor een afspraak.