Elegant én hip, ontdek hier onze juwelen voor mannen

Eerlijk is eerlijk: dames zijn doorgaans in de meerderheid bij Brucaro, aangezien hun voorliefde voor juwelen gemiddeld iets groter is. Toch betekent het niet dat we geen juwelen voor mannen in ons aanbod hebben. Integendeel! Zegelringen, armbanden, halskettingen of trouwringen voor mannen, stuk voor stuk zijn ze bij Brucaro te koop.

 

Juwelen voor mannen: wat zijn de trends?

Een eerste hedendaagse trend is het combineren van armbanden. Het geeft tegelijk een chique en een stoere uitstraling. Uiteraard kan je niet alle kleuren zomaar combineren en dien je ook rekening te houden met jouw huidtype. Heb je bijvoorbeeld een ‘koeler’ huidtype, dan is de combinatie met geel of rosé goud erg mooi. ‘Warmere’ huidtypes matchen doorgaans beter met witgoud. In onze boetiek adviseren we je alvast graag bij het maken van de perfecte keuze.

Onder juwelen voor mannen rekenen we ook de ringen. Verlovings- en trouwringen uiteraard, maar ook daarnaast kan je als man perfect een ring dragen. Deze zijn vaak wat robuuster dan de ringen die we in de damescollecties zien, al zijn er tal van variaties mogelijk. Daarnaast zijn ook zegelringen, die aan de rugzijde van een gravure voorzien zijn, een populaire keuze.

Net als de ringen, zijn ook halskettingen voor mannen vaak wat groter dan bij dames. Toch is de grootte ook afhankelijk van het ontwerp. Een ketting met hanger is doorgaans wat groter, zodat de hanger mooi centraal op de borst terecht komt. Kortere kettingen ogen dan weer mooi om onder of op een hemd te dragen.

 

Gepersonaliseerde sieraden voor mannen

Naast onze stijlvolle collecties, zetten we bij Brucaro vooral in op maatwerk. Op die manier maken we dus ook gepersonaliseerde sieraden voor mannen, helemaal op maat van jouw wensen. Vertrekkend vanuit een ruwe schets en een 3D-ontwerp komen we tot het uiteindelijke sieraad. Op die manier ben je honderd procent zeker van een juweel dat authentiek en uniek is. Benieuwd hoe ons maatwerk tot stand komt? Lees hier meer over onze handgemaakte juwelen.

Heb je interesse in juwelen voor mannen? Benieuwd naar onze elegante collecties en uniek maatwerk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Brucaro of kom gerust langs bij ons in Kortrijk.