Zoek je een juwelier in regio Bellegem? Brucaro heet je graag welkom!

Als je een juwelier zoekt in de omgeving van Bellegem, dan ben je bij Brucaro aan het juiste adres. Onze boetiek is gevestigd in het hart van Kortrijk, op een spreekwoordelijke steenworp van Bellegem. Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijke service, op maat gemaakte juwelen en sieraden van de hoogste kwaliteit.

Juwelier in regio Bellegem met een eigen werkplaats

Brucaro waardeert elke klant als uniek en dit is terug te zien in onze maatwerk sieraden. We bieden diverse soorten bewerkingen in ons eigen atelier, om te garanderen dat je sieraad een uniek exemplaar is. Zo produceren we vaak op maat gemaakte trouw- of verlovingsringen, desgewenst met gravures of andere speciale afwerkingen. Ook aanvullende sieraden, zoals kettingen, armbanden of oorbellen zijn bij ons verkrijgbaar om zo de perfecte look samen te stellen.

Klassiek of modern, met of zonder opvallende edelstenen? Als juwelier in regio Bellegem verdiepen we ons graag in jouw wensen, zodat we de sieraden kunnen afstemmen op jouw persoonlijke smaak. In onze eigen werkplaats is vrijwel alles mogelijk, dus aarzel niet om groots te dromen.

Onze unieke collecties bij Brucaro

Naast onze maatwerk sieraden bieden we bij Brucaro ook enkele bijzondere collecties aan.

  • Alberti: Italiaanse elegantie, die eerder klassieke ontwerpen prefereert. Het team van Alberti staat zelf in voor het ontwerp en de productie.
  • Choices by DL: Een uniek Nederlands concept. Dit systeem maakt het mogelijk om de sieraden gemakkelijk aan te passen en bij elke outfit een passende edelsteen te kiezen.
  • Hulchi Belluni: Een Belgische collectie, die exclusiviteit en innovatie vertegenwoordigt. De sieraden, ingelegd met diamanten, zijn veelzijdig inzetbaar en stralen authenticiteit uit.
  • Extensible: De armbanden van Extensible zijn gemaakt van puur 18-karaats goud en stralen daarmee elegantie en luxe uit. Ze zijn echter ook zeer flexibel en comfortabel.
  • Tirisi: Een Nederlands merk, waarbij passie, romantiek en liefde centraal staan. Tirisi onderscheidt zich door het gebruik van 18-karaats goud in combinatie met prachtige edelstenen.

 

Geïnteresseerd in ons assortiment als juwelier in regio Bellegem? Twijfel dan niet en bezoek ons in Kortrijk. We staan klaar om je verder te helpen!

Kom langs en ontdek onze juwelen