tirisi juwelen

Collectie Tirisi

“The world is my catwalk”

Dit merk uit Nederland is speciaal gemaakt voor de moderne, sterke vrouw. De juwelen zijn tegelijk een eyecatcher én een statement. Passie, romantiek en liefde zijn de rode draad doorheen de collectie van Tirisi. Naast de hoogstaande juwelencollectie is er ook een Tirisi Moda collectie. Met perfect oog voor detail en kwaliteit wordt elk juweel vervaardigd in 18-karaats goud en bezet met schitterende edelstenen.

De juwelen van Tirisi zagen het levenslicht in 2010, maar slaagden er al snel in om de nodige naam en faam te maken. Het uitgangspunt van de Nederlandse oprichters was om juwelen van superieure kwaliteit te ontwerpen, die toch betaalbaar zijn voor een breed publiek. Op die manier heeft Tirisi zijn plaats op de markt helemaal veroverd.

Interesse om juwelen van Tirisi te kopen? 
Breng gerust een bezoekje aan onze juwelierszaak in Kortrijk.

op zoek naar een

Juweel op maat?

Nog niet honderd procent gevonden wat je zocht? Geen probleem! Bij Brucaro zijn we namelijk gespecialiseerd in juwelen op maat. We creëren met andere woorden de ring, oorbel, halsketting of armband van jouw dromen. Bovendien kunnen we ook het materiaal van je oude juwelen in je nieuwe pronkstuk verwerken. 

Brucaro - jewels for every mood