Reken op Brucaro als juwelier in regio Zwevegem

Als je op zoek bent naar een juwelier in de buurt van Zwevegem, dan ben je bij Brucaro aan het juiste adres. Onze boetiek is gevestigd in het hartje van Kortrijk, slechts op enkele minuten rijden van Zwevegem. Je kunt erop vertrouwen dat wij een persoonlijke touch, exclusief op maat gemaakte artikelen en sieraden van de hoogste kwaliteit bieden.

Juwelier nabij Zwevegem met een eigen atelier

Elke klant is uniek bij Brucaro en dat is ook terug te zien in onze op maat gemaakte sieraden. Wij bieden diverse verschillende afwerkingen in onze eigen werkplaats, daardoor kunnen we verzekeren dat jouw sieraad helemaal uniek is. We maken bijvoorbeeld vaak gepersonaliseerde trouwringen of verlovingsringen, al dan niet met gravures of andere speciale details. Uiteraard kunnen complementaire sieraden, zoals kettingen, armbanden of oorbellen bij ons worden aangeschaft om zo je perfecte look af te maken.

Of je nu van klassiek of modern houdt, met of zonder edelstenen als blikvanger – als juwelier in de buurt van Zwevegem proberen we altijd je persoonlijke voorkeuren te respecteren. In onze eigen werkplaats is bijna alles mogelijk, dus durf gerust je fantasie de vrije loop te laten.

Onze exclusieve collecties bij Brucaro

Naast onze op maat gemaakte juwelen hebben we bij Brucaro ook enkele exclusieve collecties.

  • Alberti: Italiaanse elegantie met een voorliefde voor klassieke ontwerpen. Het team van Alberti zorgt persoonlijk voor het ontwerp en de productie.
  • Choices by DL: Een uniek concept uit Nederland. Dit systeem laat je toe om sieraden gemakkelijk aan te passen en een passende edelsteen voor elke outfit te kiezen.
  • Hulchi Belluni: Een Belgische collectie die staat voor exclusiviteit en innovatie. De sieraden zijn ingelegd met diamanten, veelzijdig en stralen authenticiteit uit.
  • Extensible: De armbanden van Extensible bevatten honderd procent 18-karaats goud, hierdoor zien ze er zowel elegant als luxueus uit. Ze zijn ook buitengewoon elastisch en comfortabel.
  • Tirisi: Een Nederlands merk, gekenmerkt door passie, romantiek en liefde. Tirisi staat bekend om het gebruik van 18-karaats goud en prachtige edelstenen.

 

Heb je interesse in ons assortiment als juwelier in regio Zwevegem? Wacht dan niet langer en bezoek ons in Kortrijk. We helpen je graag verder.

Kom langs en ontdek onze juwelen