Extra persoonlijk: een trouwring met vingerafdruk

Een trouwring die letterlijk en figuurlijk een persoonlijke touch bevat? Dat is een trouwring met vingerafdruk. In het atelier van Brucaro kunnen we dit type trouwring probleem voor jou creëren.

Waarom kiezen mensen voor een trouwring met vingerafdruk?

De voornaamste reden is natuurlijk dat het resultaat uitermate persoonlijk is. Van een vingerafdruk zijn er geen twee en dat maakt van je trouwring sowieso een uniek stuk. Je draagt als het ware altijd een stukje van je partner zijn of haar identiteit met je mee. Bovendien zijn er ook diverse mogelijkheden voor de afwerking, maar daarover later meer.

Om je vingerafdruk zorgvuldig te kunnen delen met ons, heb je weinig nodig. Eigenlijk volstaat een stempelkussen met zwarte inkt en een blad glanzend papier. Nadat je jouw vinger hebt schoongemaakt, druk je de vinger in de inkt en vervolgens op het papier. Belangrijk is dat je niet té hard drukt, zodat de afdruk niet vlekkerig wordt. Een relatief zachte afdruk volstaat om de lijnen van de vingerafdruk goed te kunnen zien.

Slaag je er niet meteen in om een goede vingerafdruk te nemen of twijfel je over het resultaat, dan kan je uiteraard altijd in onze boetiek terecht voor de nodige ondersteuning. Wij stellen alles in het werk voor een resultaat van topkwaliteit.

Maatwerk in het atelier van Brucaro

Bij Brucaro maken we jouw trouwring altijd honderd procent op maat. Zo kan je kiezen voor een gravure van de vingerafdruk over de volledige breedte van de ring of slechts een kleinere, subtiele weergave. De gravure wordt vervolgens zorgvuldig in de ring aangebracht in ons eigen atelier, volledig volgens de goedgekeurde 3D-schets. Door die schets en de pasvorm weet je dus vooraf al hoe jouw toekomstige trouwring eruit zal zien. Het is overigens ook mogelijks om andere gravures te laten aanbrengen in je trouwring, net zoals je de gravure perfect kan combineren met diamanten. Wij begeleiden je graag tijdens dit traject, zodat we samen tot een eindresultaat komen dat je op het lijf geschreven is.

Een trouwring met vingerafdruk is mogelijk in zowel geel goud, witgoud als rosé goud. Je kan dit uniek type trouwring dus perfect afstemmen op de rest van je outfit. Ook aangepaste sieraden in dezelfde stijl kan je uiteraard steeds bij Brucaro op maat laten maken.

Interesse in een unieke trouwring met vingerafdruk?
Neem dan nu vrijblijvend contact op met Brucaro.