Welke juwelen in 2023? Vier trends voor het nieuwe jaar!

Hoewel we bij Brucaro verschillende tijdloze toppers hebben, blijven we toch graag op de hoogte van alle nieuwe trends. Zo kijken we ook al even vooruit naar de juwelen in 2023.

 

Hoofdrol voor elegante parels en kettingen

Verschillende modeontwerpers kiezen resoluut voor parels en kettingen. Van de Ierse Simone Rocha tot de de Albanese Nensi Dojaka: allen sturen ze hun modellen met prachtige kettingen en parels de catwalk op.

Onder meer popster Dua Lipa en actrice Emma Watson gaan graag te rade gaan bij Dojaka, terwijl Rocha zowel Kate Middleton als Meghan Markle tot haar trouwe fans mag rekenen. Het mag dus niet verbazen dat deze ontwerpen straks duizenden mensen zullen inspireren.

 

Kiezen is verliezen!

De een heeft een voorkeur voor goud, de ander houdt meer van zilver. Des goûts et des couleurs, on ne discute pas. Maar waarom kiezen? Eén van de trends voor 2023 is namelijk om gouden en zilveren juwelen op een stijlvolle manier te combineren.

Eerlijk is eerlijk: bij Brucaro hebben we stiekem wél een voorkeur voor goud. Maar dat sluit niet uit dat we op deze trend kunnen inspelen. Zo is de combinatie van geel goud en wit goud ronduit prachtig!

 

Zeg het met bloemen

Elegante juwelen in de vorm van een bloem? Zowel Prada als Jason Wu lieten zich inspireren door de natuur en zeggen het in 2023 met bloemen.

Niet alleen in de kledij is het bloemetjesmotief helemaal in, ook de bijhorende juwelen winnen aan populariteit. Bovendien zijn bloemen van alle tijden, deze trend houdt dus ongetwijfeld langer stand dan één jaartje.

 

Durf groot te dromen

Erg lange oorbellen, die je volledige outfit prompt een chique uitstraling geven? Of oversized oorbellen, die onmiddellijk de aandacht trekken? Beide kwamen veelvuldig voor bij de presentatie van grote modehuizen.

De opvallende juwelen worden vaak gecombineerd met een basic outfit, voor een optimale interactie. Durf jij eveneens groot te dromen of hou je het liever subtiel? Beide zijn perfect mogelijk bij Brucaro.

 

Draag jij tijdloze juwelen in 2023 of ben je fan van de nieuwe trends? Sowieso vind je jouw smaak bij Brucaro, in de Doorniksestraat 1 in Kortrijk. Dankzij onze maatwerk juwelen, maken we voor iedereen het droomjuweel bij uitstek. Graag tot binnenkort!