Inspiratie voor de feestdagen? Geef een juweel cadeau!

Jaar na jaar is het een ware calvarietocht om het perfecte geschenk te vinden voor je naasten. Wij geven je dan ook graag de nodige inspiratie voor de feestdagen. Geef een juweel cadeau en je scoort ongetwijfeld goede punten.

Nieuw droomjuweel of gebruik van oude juwelen?

Bij Brucaro kan je terecht voor diverse soorten kwalitatieve juwelen. Een gloednieuw droomjuweel dat perfect bij je geliefde of je familielid past? Wij adviseren je graag. Of wil je wat extra emotionele waarde toevoegen aan je geschenk? Dan kan je ervoor opteren om oud goud te verwerken in een nieuw juweel op maat. Het gebruik van oude juwelen zorgt ervoor dat oude familiestukken generaties lang gedragen worden, ook al is het in een andere vorm.

Brucaro: jouw adres voor een cadeaubon in Kortrijk

Vind je het toch wat te riskant om een halsketting, ring of ander juweel te kopen voor iemand anders? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een cadeaubon voor juwelen. Bij Brucaro bieden we verzorgde cadeaubonnen aan, zodat de gelukkige zelf zijn of haar droomjuweel kan komen uitkiezen.

Bestel je cadeaubon online

Je cadeaubon online bestellen, kan je eenvoudig hier doen. Afhalen gebeurt evenwel steeds in de winkel zelf. Enkel zo kunnen we garanderen dat onze mooie cadeaubon voor juwelen honderd procent intact blijft. Uiteraard kies je het bedrag dat je schenkt helemaal zelf.